• Carry All Your Love is dé draagdoekconsulent in de omgeving van Heerhugowaard, Alkmaar of Langedijk
  • Tweelingdragen en dubbeldragen kunt u ook leren bij een draagdoekconsult van Carry All Your Love
  • Consulten kunnen op locatie gegeven worden maar ook bij mij thuis
  • Bij elk consult neem ik draagpop(pen), verschillende dragers en draagdoeken mee om mee te oefenen
  • Om de tijd van het consult optimaal te kunnen benutten, is het handig om extra handen in de omgeving te hebben zodat je kindje verzorgd/vermaakt kan worden als je zelf bezig bent met het oefenen. Als dit niet mogelijk is.. geen ramp. We’ll make it work!
  • Consulten kunnen 7 dagen per week in overleg geboekt worden. In het weekend of ’s avonds is ook geen probleem!

Consulten van Carry All Your Love

Knoopconsult “uitgebreid”


Kiest u voor een buik-, rug- of heupknoop? Met een geweven doek kan bijna alles! We zullen eerst oefenen met een draagpop en als u genoeg vertrouwen erin heeft met uw eigen kind knopen! Een eigen geweven doek is geen must, want ik heb er genoeg om mee te nemen. Tijdens dit consult zal ik u één knoop volledig aanleren.


Duur 01:00 a 1:30 uur

40.-

Knoopconsult “kort”


Wil je leren knopen met een rekbare doek? Of heb je al ervaring met het knopen met een geweven doek maar lukt die 1e knoop niet lekker? Wil je dat ik even mee kijk om te zien of we samen dingen kunnen verbeteren waardoor het dragen fijner wordt?! Dan is dit consult de juiste keuze!


Duur 00:30 a 1:00 uur

30.-

Comeback Consult


Hebben wij al een keer samen een consult gehad en wil je graag nog een consult om een nieuwe knoop te leren of een ander draagsysteem te leren? Dan kan je dit consult boeken!
De werkwijze is hetzelfde als Knoop consult Uitgebreid en Kort .


Duur 01:00 uur

35.-

Duo-consult


Dit consult is hetzelfde als Knoopconsult Uitgebreid alleen doet u het nu samen met man, partner, vriend, vriendin, opa, oma, etc. We zullen eerst oefenen met een draagpop waarna we eventueel de knoop oefenen met uw kind. Samen leren jullie één knoop met een geweven doek. Na het consult kunnen jullie elkaar helpen met knopen en eventueel elkaar verbeteren.
Ook hier geldt; eigen geweven doek is geen must want ik neem genoeg mee!


Duur 01:30 a 2:00 uur

65.-

Zwanger consulten


Bent u van plan om uw wondertje te dragen en wilt u van tevoren al oefenen?
Dan is dit consult voor u weggelegd. Ik zal tijdens uw zwangerschap één keer naar u toe komen. In dit één uur durende consult zal ik u informatie geven over de mogelijkheden van het dragen en kunnen we oefenen met de draagmethode waar u voorkeur naar uit gaat.
Als uw wondertje geboren is en u en de kleine hier aan toe zijn, kom ik nogmaals langs voor consult van één uur. Tijdens dit uur zullen we samen oefenen en samen uw draagavontuur te starten.


Duur 2 x 01:00 uur

60.-

Spoed consult


Het is bij mij mogelijk om op korte termijn een consult te boeken. Ik ben zowel in de avond als de weekenden beschikbaar voor consulten! Huilt je kindje onverklaarbaar en/of heeft reflux klachten en wil je graag draagadvies: neem gerust contact op zodat we samen op zoek naar een oplossing kunnen!


Duur notk

notk

Geef een consult cadeau


Op zoek naar het leukste kraamcadeau of een verjaardagscadeau voor een mama? Misschien is een draagconsult wel het mooiste cadeau om te geven (of eigenlijk om te krijgen). De waarde van de cadeaubon bepaal je zelf. De ontvanger van de cadeaubon kan vervolgens contact met mij opnemen om een consult in te plannen. De duur van het consult is uiteraard afhankelijk van de waarde van de cadeaubon.


Duur Afhankelijk van bonwaarde

30 - 65

Afspraak maken?

Wilt u graag een afspraak maken voor een draagdoekconsult in de omgeving van Heerhugowaard, Alkmaar of Langedijk of wilt u graag meer informatie? Vul dit contact formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dagdeel voorkeur:

Ik ben geïnteresseerd in: